www.ratsastus.fi/srl/liittokokoukset

Suomen Ratsastajainliitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään hybridikokouksena sunnuntaina 24.4.2022 klo 10.00 alkaen. Fyysinen kokouspaikka on Kangasala-talon valtuustosali (Kuohuharjuntie 6, Kangasala). Kokoukseen ilmoittautumisen yhteydessä voit valita, osallistutko kokoukseen paikan päällä vai Teams-etäyhteydellä. Kokoukseen osallistuvia henkilöitä pyydetään huomioimaan seuraavat erityisjärjestelyt:

Kokousmateriaali

 

Palkintojen ilta 2022 kevätkokousviikonloppuna

SRL:n kevätkokousviikonloppua vietetään Kangasalla 23.-24.4.2022. Sunnuntaina järjestetään kevätkokous ja lauantai-illan huipentaa Palkintojen ilta 2022.

Suomen Ratsastajainliitto arvostaa jäsentensä tekemää korvaamatonta työtä ja palkitsee vuosittain edellisen vuoden parhaat. Palkintojen illassa juhlitaan vuoden 2021 menestyneimpiä urheilijoita, seuratoimijoita ja talliyrittäjiä. Jäsenistöllä on ollut mahdollisuus vaikuttaa äänestämällä illassa palkittaviin tekijöihin ja ilmiöihin. Tilaisuudessa luovutetaan myös vuoden 2021 ansio- ja valiomerkit. Cocktailtilaisuus järjestetään Kangasala-talolla.

Iltajuhla on ensimmäinen koronapandemian tultua järjestettävistä perinteisistä kevätkokousviikonlopun yhteistilaisuuksista ja järjestetään kutsuvierastilaisuutena. Vieraat painottuvat tilaisuudessa palkittaviin sekä SRL:n luottamushenkilöihin. Toiveissa on, että keväällä 2023 kevätkokousviikonloppuna on mahdollista järjestää perinteinen huhtikuinen täyskattaus SRL:n seuraseminaarin, lajien koordinointikokousten sekä tietenkin lauantai-illan huipennuksen, Ratsastusgaalan, merkeissä.

Suomen Ratsastajainliitto kiittää kaikkia vuodesta 2021.

Valokuvat: Emilia Hakomäki, Tero Hakala ja Janne Kähkönen, Jutta Heikkilä, Heidi Sindra
Sivun toteutus